Rødbetens fordeler og næringsverdi

Som en av grønnsakene som må spises under fetttapsperioden, inneholder rødbeter unike mineralforbindelser og planteforbindelser.Den er lite fiber, rik på næringsstoffer, og har en litt søt smak.Hvis den spises alene, vil den ha en spesiell "jordaktig lukt".Men i de tradisjonelle behandlingsmetodene i det gamle Storbritannia var rødbeter en viktig medisin for behandling av blodsykdommer og ble også kjent som "roten til livet".

甜菜根粉
Rødbeter fordeler og ernæringsmessig verdi
1. Reduser blodtrykk og lipider
Rødbetepulver inneholder saponiner, som kan kombinere intestinalt kolesterol til en blanding som er vanskelig å absorbere og skille ut.Det kan redusere kolesterolinnholdet i blodet og oppnå senkende blodlipider.Magnesiumet i rødbetepulveret hjelper til med å myke opp blodårene, forhindre trombose og effektivt senke blodtrykket.

2. Fyll på blod og form blod
Rødbeter er rik på folsyre, vitamin B12 og jern, som effektivt kan lindre anemisymptomer og hjelpe til med å behandle ulike blodsykdommer.Regelmessig inntak av rødbetepulver kan forebygge anemi og forebygge og behandle ulike blodsykdommer.

3. Frigjøring av tarmene og avføringsmiddel
Rødbetepulver er rikt på vitamin C og fiber.Vitamin C har funksjonene sterilisering, anti-inflammatorisk, avgiftning og fremme av metabolisme, mens fiber kan akselerere gastrointestinal motilitet og fremme utslipp av abdominale søppelgifter.Derfor kan å spise rødbetepulver hjelpe fordøyelsen, forbedre forstoppelse og forhindre hemoroider.Å spise for mye rødbetepulver kan forårsake diaré, så pasienter med diaré og diabetes er generelt forbudt å spise rødbetepulver.

4. Assistent i anti-kreft
Rødbeter er rik på betalainer, som har sterke antioksidanter og anti-frie radikaler.Det bidrar til å forskjønne huden, beskytte kardiovaskulær helse, forhindre kronisk betennelse og hemme veksten av tumorceller.

5. Nærer magen og hjelper fordøyelsen
Rødbeter er rik på betainhydroklorid, som kan lindre oppblåsthet i magen.Å spise mer rødbeter kan forbedre gastrointestinal fordøyelse og redusere symptomer som abdominal distensjon, tap av matlyst og fordøyelsesbesvær.


Innleggstid: 30. november 2023